Nieuw jaar, gloednieuw van binnen!

Bij het nieuwe jaar horen ook de voornemens voor het nieuwe jaar. Het is waar dat we al een tijdje in het nieuwe jaar zijn, maar toch gaat deze blogsite over kiezen en weer meer over jezelf leren terwijl je ze maakt. Lees meer op deze blogsite over hoe ik dit jaar echt voor mezelf bleef en zo mijn leven opnieuw vorm gaf!

Het begin

Als u iets aan uzelf wilt veranderen, moet u ook de omgeving waarin u zelf ontdekt, aanpassen. Met het gloednieuwe jaar komen bovendien nieuwe rages en ook ontwikkelingen. De laatste tijd ben ik eigenlijk veel meer geïnteresseerd in interieurontwerp, dus daar wilde ik me dit jaar op concentreren.

Om te beginnen wilde ik mijn hele binnenkant transformeren. Ik had een redelijk eigentijds interieur, niet per se Scandinavisch, maar modern. Herken je dat je van plan bent om je huidige interieur helemaal kwijt te raken? Ik had dat heel erg met mijn huis. Daarom wilde ik een facelift om het jaar goed te beginnen. Maar wat zijn de nieuwste modepatronen?

Hot & happening

Als je het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling moet geloven: het landelijke, Scandinavische en commerciële interieur zijn nog steeds onlosmakelijk verbonden met het huidige interieurlandschap. Ik wilde iets anders, dus ging ik op zoek naar iets anders.

Van lichte tinten in mijn moderne interieur ben ik eigenlijk helemaal overgestapt naar een donkere en verfijnde woontrend. Hier komen natuurlijke vormen, producten en diepe kleuren tot hun recht. Specifiek waar dit jaar in mijn geval het belangrijkste voor is.

In mijn huidige interieur zul je gebroken wit met lotion wit en pastel gebroken wit zeker niet snel meer terugvinden. Voor mij draait het dit jaar om aubergine, donkerblauw en andere elementen die voor een tijdloze touch zorgen. Welke elementen garanderen dit echter?

Het zit 'm in de details

Naast de meubels, kussens en vloerkleden was het ook essentieel om mijn andere apparaten een uitstekende opknapbeurt te geven. Dat is precies hoe ik volledig viel voor de trend van de vloerspiegel. Helaas kan ik in de winkels geen goed exemplaar vinden.

Toen begon ik op internet te zoeken en ontdekte Glassby ook bijna snel. Het kopen van een op maat gemaakte spiegel van Glassby is echt als een nieuw leven ingeblazen verlangen. Ze zorgden voor een uitstekend luisterend oor en dat zie je terug in het meer dan beste eindresultaat. Met mijn mooie vloerspiegel zorg ik er toch voor dat er een beetje licht binnenkomt in mijn wat donkerdere binnenkant. Dat is precies hoe ik de perfecte omgeving heb gecreëerd om met mezelf om te gaan!

Geef een reactie
You May Also Like