De stad in gaan is getransformeerd

Ok, je bekijkt het goed. Uitgaan is niet wat het vroeger was. Dit was momenteel de situatie voorafgaand aan het corona-dilemma, maar door de splinternieuwe anderhalvemetercultuur is het totaal anders geworden wanneer je de stad in wilt om een ​​biertje te drinken of een dansje te doen met je goede vrienden. Ben je benieuwd naar wat er nog haalbaar is in de anderhalvemetersamenleving? Lees dan snel verder!

Clubben

Voordat de pandemie nog meer grip kreeg op de burgers van de planeet, was het heel natuurlijk dat je af en toe naar de club zou gaan om je bord te verlaten. Dansen, alcoholgebruik, nieuwe mensen ontmoeten, het was er allemaal. Tegenwoordig is het divers, dat voel je zeker als je in de Randstad woont.

Veel clubs zijn sinds half maart eigenlijk niet open geweest. Dit resulteert erin dat mensen verschillende andere dingen moeten doen om te laten gaan. Gelukkig heeft dit ook een positieve kant. Iets wat vroeger meer dan ooit voorkwam in de steden is het gebruik van drugs. Zo sluipt er al snel een tariefverslaving rond. Vooral omdat dit medicijn je het gevoel geeft dat je nog wel even door kunt gaan. Nu er veel minder gefeest wordt, lijkt het alsof het gebruik van dit medicijn is afgenomen. Dit maakt ruimte voor ontspannende drankjes met goede vrienden op balkons!

Bemachtig een terras

En dit is ook anders dan we gewend zijn. Het is nu gewoon mogelijk om zonder afspraak een drankje te doen met je huisgenoten op een balkon. Of nou ja, je kunt op het terras uitrusten met mensen buiten je familie, maar op anderhalve meter afstand van elkaar verschillende.

Dit lijkt misschien een nadeel, maar het is natuurlijk bedoeld voor je eigen veiligheid. Het is van groot belang dat we, ook in deze nieuwe periode van bestrijding van de pandemie, scherp blijven voor de gevaren die te dicht bij elkaar komen.

Dus ook het vervullen van maatjes zoals we die kennen, is volledig geüpgraded. Het brengt individuen terug naar gloednieuwe en innovatieve suggesties om gezelligheid te vinden. Dit geldt eigenlijk voor zowel binnen als buiten de stad. Het enige verschil is dat je in de steden veel vaker ziet dat individuen de regels overtreden omdat de cijfers weer een beetje extra positief zijn. Dit is echter geen factor om uw aandacht te laten beschadigen. Met andere woorden: blijf veilig, houd 5 voet afstand. Daarnaast op het terras.

Geef een reactie
You May Also Like