Doe klusjes en leer nieuwe punten!

Ik ben onlangs de geëerde eigenaar van een gloednieuw huis geworden. Je kunt het je in deze tijd zelden voorstellen, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om een ​​gloednieuwe woning te ontdekken. Het is overigens niet mijn allereerste huis. We zijn wat groter en wonen extra op het platteland. Op deze manier hebben we een beetje meer rust in onze downtime. Toch wonen we dichtbij genoeg om te werken en bij de stad. Nu het moment echt is aangebroken, heeft uw huis een flinke opknapbeurt nodig. Dat is voor mij de eerste keer omdat de allereerste woning die ik kocht een nieuwbouwwoning was. Daar was echt niet veel meer aan te doen. Alleen de muurvlakken moesten opnieuw geverfd worden en er moest ook een vloer in (dat heb ik zelf ook echt niet gedaan).

Nieuwe dingen

Aangezien het de allereerste keer is dat ik een huis ga restaureren, leek het slim om een ​​aannemer in de arm te nemen. Er zijn veel punten die ik niet herken, alleen hoe te maken of te updaten. Ik heb besloten meer te doen dan in mijn oorspronkelijke huis. Ik geloof ook dat het zeker leuk zou zijn om te ontdekken hoe dingen veel beter kunnen. Omdat ik nieuwsgierig ben, vraag ik de serviceprovider om te luisteren. Zo leer ik heel wat gloednieuwe termen kennen waar ik eigenlijk nooit achter was gekomen. Neem bijvoorbeeld de kipper. Heb je een idee wat dat is? Ik zal proberen het u duidelijk te maken zoals het mij ook is beschreven: een kipper is een auto met laadruimte. Onder deze vrachtruimte bevindt zich een apparaat. Hierdoor kan de vrachtruimte van een horizontale instelling (als de landing alleen op de auto is) naar een hellende positie worden gebracht en kan de vracht ook uit de vrachtlocatie worden verplaatst.

Waar heb je behoefte aan?

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​waarvoor we deze kipper nodig hebben? Nou, dat is heel gemakkelijk te omschrijven. We zijn van plan een nieuw grindpad aan te leggen. Hiervoor moet in eerste instantie nieuw grind worden overgebracht. Door gebruik te maken van een kipper hoeven we niets met de hand uit een vrachtwagen te scheppen. Dat scheelt een hoop werk. Daarna is het doel dat we alles over de cursus moeten verdelen. Het is dan ook fantastisch leuk om bij zo'n project betrokken te zijn. Hierdoor leer je elke keer iets nieuws!

Geef een reactie
You May Also Like