Een game-pc opzetten: zo doe je dat!

Als je met jonge volwassenen in je huis verblijft, ontstaat vroeg of laat de zorg voor een game-pc. Daar kun je als mama's en papa's niet meer omheen. Voor de tieners van vandaag zijn online videogames de match van gezelligheid op straat. Het sociale leven van al onze tieners vindt online plaats. Daar is voor ons moeders en vaders van een andere generatie wel even gebruik van gemaakt. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die games ooit op mijn huis zouden passen. Provoceren ze niet fysiek geweld? Zullen mijn kinderen uiteindelijk niet die ongewone geeks worden die niet meer precies weten hoe ze echt met individuen moeten omgaan? Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet de enige moeders en vaders met dat soort vragen. Toch zal ik zeker niet de enige mama's en papa's zijn die merken dat videogaming onze jongeren voorbereidt op een leven dat volledig in het teken staat van sociale netwerken. De omgangsvormen zijn nu verschillend, de vriendenclub is online dus de spelletjes die ze samen spelen. U wilt niet dat uw kind beschikbaar is, dus wat doet u? U spreekt met uw kind en het is duidelijk dat hij van plan is zijn eigen videogame-pc te maken om ervoor te zorgen dat hij met zijn vrienden kan deelnemen. En jij gaat zeker mee, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze cruciale aanwinst.

Een videogame-pc in elkaar zetten: hoe doe je dat?

Mijn zoon wilde zelf een game-pc samenstellen. Hij had op dit moment vastgesteld hoe dat eruit zou moeten zien. Ik wilde hem echt niet tegenhouden, maar het uitgavenplan was natuurlijk niet onbeperkt. Toch bleek het waardevol om te vertrouwen op de kennis van mijn zoon. Hij had het natuurlijk maandenlang volledig onderzocht. Het budget was mijn beperking en daarbinnen mocht hij zijn game COMPUTER samenstellen. Als totale leek vroeg ik hem waar hij op let bij de aankoop. Mijn kind besprak dat het echt essentieel is dat je weet welke games je gaat spelen en wat je precies moet doen. Hij wilde meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Toch zijn er tal van andere alternatieven die u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en een effectieve processor. Niet dat ik begrijp wat dit allemaal betekent, maar mijn zoon verduidelijkte dat feilloos.

Laten we videogames spelen

Met mijn budgetplan en ook zijn expertise begonnen we online te zoeken en daarom creëerde mijn zoon zijn geschikte videogame COMPUTER. Hij kan momenteel weer online meedoen met zijn vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe. Sociaal zijn op de computer is leuk en essentieel, maar dat geldt ook voor sporten en mensen echt voldoening schenken. Zo komen beide generaties weer bij elkaar!

Geef een reactie
You May Also Like