4 dingen die je kunt doen als je deze zomer niet op vakantie gaat

Fijn dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit korte artikel ga ik enkele concepten met u delen die u in uw gratis weken kunt doen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal dingen die u kunt doen om uw (misschien niet-geïdentificeerde) fantasierijke brein volledig tot leven te laten komen. Daarnaast ga ik je zeker wat leuke tips meegeven hoe je precies vorm kunt geven aan de ideeën om ervoor te zorgen dat je deze weken doorkomt!

Upgrade je huis/kamer

Hoe lang heeft uw huis/ruimte er al precies hetzelfde uitgezien? Mijn ervaring is dat je huis af en toe een andere uitstraling geven heel goed kan zijn. Deze kunt u natuurlijk invullen zoals u wilt. Wilt u een andere inrichting, een andere indeling of gewoon functionele dingen verbeteren? Je kent powerfactoren die nooit op de ideale plek zijn, koop gewoon een paar verlengsnoeren en ook haspels en je komt ook een heel eind. Of verrijk je net door verschillende webkabels te installeren. Als je naar huis gaat, kun je dit gemakkelijk ophalen.

Daarnaast kun je natuurlijk ook een veel grotere methode nemen. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of verlengen van uw huis of het geheel veranderen van uw tuin. Een mooi gazon aanleggen of de omheining vervangen voor die klussen waarvan u uw vrije dag gemakkelijk kunt opmerken.

Begin met schilderen

Misschien heeft u hier nog nooit aan gedacht, maar u kunt bijvoorbeeld een schilderij of een mooi landschap opnieuw schilderen. Een prachtig concept om te doen is om bijvoorbeeld iets aan te trekken dat helemaal bij je man of partner past. In dit aantrekken/schilderen komt daarna naar voren wat je echt geweldig en gunstig vindt aan die persoon.

Het is ook geweldig om met je canvas de natuur in te gaan en ook een schildersezel en eventueel huisdieren of mooie landschappen daar opnieuw te schilderen.

Met elkaar barbecueën

Je kunt natuurlijk ook naar buiten en helemaal niets doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een picknick. Koop wat lekkere hapjes en drankjes en waardeer een uitje op een deken in het park of aan de kust. Vergeet niet wat leuke spelletjes mee te nemen zoals een bol, kegelen (om postvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en waardeer je kosteloze middag.

Hopelijk heb je een aantal geweldige suggesties en zul je zeker niet moe worden in je volledig gratis weken!

Geef een reactie
You May Also Like